Despre noi

BIO BRANDS PROFESIONAL

 

Ingrijirea organica a pileii nu inseamna doar frumusete. Inseamna a da pielii tale o sansa sa se simta si sa arate in cel mai bun mod cu putinta. Si inseamna rezultate.

Pielea  este cel mai mare organ al corpului. Pastrarea sanatatii folosind ingrediente naturale, certificate organic ajuta in lupta impotriva imbatranirii, la refacea pielii care va arata mai bine. Desi infatisarea fizica nu este cel mai important factor, pielea ta este "faţa" cu care te prezinti lumii. Phyt's iti ofera sansa alegerii unor produse organice de infrumusetare care vizeaza diferite tipuri si afectiuni ale pielii. Realizarea produselor se bazeaza pe ingrediente din natura care au acelasi rezultate ca si cele de origine chimica. PHYT’S se adreseaza consumatorilor ce cauta calitate si eficienta la  produse, care in acelasi timp nu dauneaza mediului inconjurator sau propriei lor sanatati. PHYT’S refuza sa utilizeze material vegetal fara o garantie de durabilitate cum ar fi uleiul de palmier, care provine din păduri sustenabile din Columbia.

Cand folosesti produse organice de ingrijire, alegi produse ale caror ingrediente actioneaza impreuna cu sistemul natural, in acelasi timp sofisticat al pielii tale. Reduce povara toxica asupra propriului organism sprijinind in acelasi timp o lume mai sanatoasa pentru generatiile viitoare.

Misiunea BIO BRANDS PROFESIONAL este de a va furniza cele mai eficiente si sigure tratamente si cosmetice profesionale, certificate organic, de aceea a ales PHYT’S singurul brand profesional cerificat COSMEBIO si ECOCERT.

 

Date companie:

BIO BRANDS PROFESIONAL SRL

Ion Mihalache 209, sector 1, Bucuresti

J40/5496/08.05.2014

RO33142206

Tel/Fax: 031.438.06.66

e-mail: office@phytsromania.ro

© Phyt's Professional 2014 | Creare Site Web by IT eXclusiv