Phyt's Profesional

PHYT’S – “Frumusete BIO, Frumusete Pură”

Ingrijirea organica a pielii nu inseamna doar frumusete. Inseamna a da pielii tale o sansa sa se simta si sa arate in cel mai bun mod cu putinta. Si inseamna rezultate! PHYT’S iti ofera sansa alegerii unor produse organice de infrumusetare care vizeaza diferite tipuri si afectiuni ale pielii. Si care au aceleasi rezultate ca si cele de origine chimica! PHYT’S se adreseaza consumatorilor ce cauta calitate si eficienta la produse, care in acelasi timp nu dauneaza mediului inconjurator sau propriei lor sanatati.

Cand folosesti produse organice de ingrijire, alegi produse ale caror ingrediente actioneaza impreuna cu sistemul natural, in acelasi timp sofisticat al pielii tale. Reduci povara toxica asupra propriului organism sprijinind in acelasi timp o lume mai sanatoasa pentru generatiile viitoare.

Pentru că suntem unici, PHYT’S a creat tratamente adaptate pentru a se potrivi nevoilor fiecăruia dintre noi. Tratamentele PHYT’S au fost concepute pentru a combina expertiza, eficiența și autenticitatea naturala. Disponibile în fiole de unică folosință, acestea garantează igienă și puritate maxima. În plus, ele nu contin parabeni, phenoxietanol sau conservanți sintetici. Pentru fata sau corp, eficacitatea PHYT’S asociata cu masaje unice asigura un sentiment extrem de bunăstare și rezultate care vorbesc de la sine.

 

 

Phyt's va propune:

  • ingrijire personalizata, adaptata tipului dumneavoastra de piele, cu o gama variata de tratamente faciale si corporale
  • produse de ingrijire profesionala de unica folosinta  ambalate in flacoane de sticla pentru a asigura igiena si puritatea maxima
  • larga varietate de texturi disponibile se adapteaza cerintelor epidermei
  • aromele florale, fructale, dulci sau picante trezesc  simturile si dovedesc originea naturala
  •  

Dupa un diagnostic atent a nevoilor pielii dumneavoastra, Naturo-Esteticianul vă va recomanda cel mai potrivit tratament Phyt's. Fiecare tratament facial Phyt's a fost conceput pentru a oferi un răspuns eficient la diferite tipuri de piele, rezultate semnificative si momente de relaxare.

 

Fiecare produs PHYT’S de ingrijire a pielii depaseste cu mult conditiile cerute de COSMEBIO prin folosirea de ingrediente 100% de origine naturala. Desi standardele COSMEBIO accepta maxim 5% ingrediente chimice, PHYT'S refuza optiunea de a le folosi.

Pentru mai multe detalii accesati www.phytsprofesional.com o pagina dedicata specialistilor in domeniu si nu numai.

 

 

 

Nu sunt produse în aceasta categorie.
© Phyt's Professional 2014 | Creare Site Web by IT eXclusiv