Fard de pleoape

Vizualizare ca:
Produse pe pag:
Sortare dupa:

FARD DE PLEOAPE BIO BLEU SAPHIR PHYT'S

FARD DE PLEOAPE BIO BLEU SAPHIR  PHYT'S  Efect: Privire irezisti..

Bazat pe 0 recenzii.
69,37 Ron

FARD DE PLEOAPE BIO BRIN DE CORAIL PHYT'S

FARD DE PLEOAPE BIO BRIN DE CORAIL  PHYT'S  Efect: Privire irezistibi..

Bazat pe 0 recenzii.
69,37 Ron

FARD DE PLEOAPE BIO CAMEL PHYT'S

FARD DE PLEOAPE BIO CAMEL  PHYT'S  Efect: Privire irezistibila ..

Bazat pe 0 recenzii.
69,37 Ron

FARD DE PLEOAPE BIO COEUR DE LYS PHYT'S

FARD DE PLEOAPE BIO COEUR DE LYS  PHYT'S  Efect: Privire irezistibila..

Bazat pe 0 recenzii.
69,37 Ron

FARD DE PLEOAPE BIO DÉLICES DE PRUNE PHYT'S

FARD DE PLEOAPE BIO DÉLICES DE PRUNE  PHYT'S  Efect: Privire ire..

Bazat pe 0 recenzii.
69,37 Ron

FARD DE PLEOAPE BIO ECLATS DE NOISETTE PHYT'S

FARD DE PLEOAPE BIO ECLATS DE NOISETTE  PHYT'S  Efect: Privire i..

Bazat pe 0 recenzii.
69,37 Ron

FARD DE PLEOAPE BIO FLEUR DU DÉSERT PHYT'S

FARD DE PLEOAPE BIO FLEUR DU DÉSERT  PHYT'S  Efect: Privire irez..

Bazat pe 0 recenzii.
69,37 Ron

FARD DE PLEOAPE BIO PERLES D'HIBISCUS PHYT'S

FARD DE PLEOAPE BIO PERLES D'HIBISCUS  PHYT'S  Efect: Privire ir..

Bazat pe 0 recenzii.
69,37 Ron

FARD DE PLEOAPE BIO PRÉMICES DE VANILLE PHYT'S

FARD DE PLEOAPE BIO PRÉMICES DE VANILLE   PHYT'S  Efect: Pr..

Bazat pe 0 recenzii.
69,37 Ron

FARD DE PLEOAPE BIO ROSE CALICE PHYT'S

FARD DE PLEOAPE BIO ROSE DE CALICE PHYT'S  Efect: Privire irezistibila ..

Bazat pe 0 recenzii.
69,37 Ron
Pareri despre aceste produse: 5.00/ 5 bazat pe 2 voturi.

Ce femeie nu isi doreste sa aiba o multitiduine de farduri pentru pleoape cu care sa aduca un plus de culoare in make up-ul zilnic? Insa, pe piata exista atat de multe astfel de produse cosmetice, incat va fi foarte greu sa va hotarati asupra unor pigmenti cosmetici ideali pentru stilul de machiaj pe care obisnuiti sa il folositi. Pe langa culorile oferite, sigur va veti gandi si la calitatea acestor produse cosmetice si la riscurile la care va supuneti daca acestea nu beneficiaza de certificari care sa va asigure faptul ca nu veti fi expusa niciun risc atunci cand le folositi. La toate aceste cerinte, magazinul online Phyt’s detine raspunsuri si ofera certificari in vederea calitatii tuturor tipurilor de farduri pe care le pune la dispozitia dumneavoastra.

Mai mult decat atat, Phyt’s nu detine pigmenti de culoare comuni, ci detine o gama variata de farduri bio, produse cosmetice ce au la baza conceptul de machiaj ecologic, o noua descoperire in lumea make up-ului. Colorate si foarte versatile, fardurile organice dispun de multiple avantaje, de la frumusete pana la persistenta. Pigmentii naturali iti vor oferi un look sclipitor, iar culorile atractive se vor imbina perfect cu nuanta ochilor dumneavoastra! Va oferim cateva sfaturi in ceea ce priveste un machiaj reusit in doar cateva clipe!

Sfatul numarul 1 este sa optati pentru un model de far bio cu culori care sa avantaje tenul dumneavoastra. Astfel, in colectia de produse cosmetice pentru nuantarea pleoapelor gasiti culoarea de fard bio preferata, care va va ajuta sa puneti o pata de culoare asupra make up-ului de orice tip. Fie discrete, fie mai stridente puteti opta pentru farduri pe baza de pigmenti naturali pentru un make up de zi sau un make up de seara. Iesirile in oras pot fi mai speciale, iar privirea dumneavoastra poate deveni mult mai sclipitoare cu ajutorul sidefului existeny in componenta superbului fard bio pentru ploape marca Phyt’s.

Sfatul numarul 2 ! Fiti foarte atente la tipurile de fard pentru care optati in realizarea make up-ului. Majoritatea produselor cosmetice pentru machiaj nu pun accentual pe sanatatea tenului, tocmai de aceea puteti intalni tipuri de fard care pot produce iritatii ale tenului si usturimi ale globului ocular. Insa, cu fardurile bio marca Phyt’s isi indreapta atentia in special asupra calitatii si a sanatatii tenului dumneavoastra, nelasand loc pentru neplaceri si momente de disconfort.

Sfatul numarul 3 ! Este timpul sa fiti wow! Pentru ca in magazinul nostru online exista cele mai fermecatoare produse cosmetice bio in materie de farduri organice, look-ul dumneavoastra va fi impresionant, iar stralucirea de care veti beneficia se va compara cu cea pe care numai un make-up profesional o poate avea.

Suntem pregatiti pentru a va oferi ultimele tendinte in ceea ce priveste machiajul, fiind siguri de faptul ca produsele noastre cosmetice bio va vor incanta inimile!

© Phyt's Professional 2014 | Creare Site Web by IT eXclusiv