Accesorii

Vizualizare ca:
Produse pe pag:
Sortare dupa:

BURETE APLICATOR PHYT'S

BURETE APLICATOR PHYT'S    (Pinceau Applicateur Mousse)   ..

Bazat pe 0 recenzii.
30,79 Ron

PENSULA PENTRU FARD DE OCHI PHYT'S

PENSULA PENTRU FARD DE OCHI PHYT'S (Pinceau Eyes Shadow) ..

Bazat pe 0 recenzii.
26,06 Ron

PENSULA DE OBRAZ PHYT'S

PENSULA DE OBRAZ PHYT'S (Pinceau Blush) Aceasta pensula are o forma conica pentru a da fo..

Bazat pe 0 recenzii.
62,42 Ron

PENSULA KABUKI PHYT'S

PENSULA KABUKI PHYT'S (Pinceau Kabuki)   ..

Bazat pe 0 recenzii.
119,63 Ron

ASCUTITOARE PHYT'S

ASCUTITOARE PHYT'S (Taille-Crayons)   ..

Bazat pe 0 recenzii.
27,92 Ron

Accesoriile pentru machiaj sunt un must-have daca doriti sa beneficiazi de toate avatajele pe care vi le poate oferi un make-up fermecator, in adevarul sens al cuvantului! De la pensule pentru machiaj pana la ascutitori pentru creioane, toate accesoriile necesare unui make up profesional sunt gata sa va incante cu avantajele lor. Phyt’s cunoaste secretele unui make up demn de o adevatata doamna si este gata sa va dezvaluie cele mai nestiute trucuri si detalii prin care puteti fi fermecatoare.

Pensulele pentru puderele bio si aaplicatoarele pentru fardurile organice sunt mici detalii pe care adesea le omiteti, insa importanta lor in realizarea unui make up ravnit este extrem de mare! Existente in diverse forme, pensulele pentru o aplicare perfecta a blushului de obraz sau cele pentru aplicarea uniforma a pudrelor bio vor oferi zonelor faciale iluminarea de care nevoie. De asemenea, firele de par folosite in realizarea acestor articole pentru make-up sunt foarte rezistente, astfel incat ori cate folosiri au la activ isi vor mentine starea perfecta pentru o noua utilizare. Pometii dumneavoastra vor fi reliefati, oferindu-va un look artistic plin de eleganta si rafinament.

In alta ordine de idei, pensulele pentru aplicarea cosmeticelor organice ajutala intinderea perfecta a pigmentilor colorati, evitand situatiile in care fardul sa va strange sub forma de cute si va arata destul de neplacut. De asemenea, fibrele folosite in componenta acestor accesorii sunt foarte delicate pentru a evita ca pielea sensibila sa aiba de suferit la un prim contact cu acestea. Nu in ultimul rand, designul acestora este foarte practic, tocmai pentru a putea fi usor de utilizat de catre orice femeie. Nu e nevoie sa fiti o specialista intr-ale make-p-ului, deoarecele accesoriile pebntru machiaj vor face toata treaba pentru dumneavoastra!

Folosind accesoriile pentru machiaj bio, veti evita ca pielea dumneavoastra sa capete o paloare rosiatica, irita sau cu aspect eczematic. Timpul este un element pretios si pentru ca machiajul poate reprezenta un obiecei zilnic, pensulele pentru machiajul organic nu pot lipsi din portfardul dumneavoastra!

© Phyt's Professional 2014 | Creare Site Web by IT eXclusiv