Creme bio cu efect de albire

Petele intunecate sunt luminate iar pielea este stralucitoare

De-a lungul timpului datorita expunerii repetate la soare, dezechilibrelor hormonale, imbatranirii sau chiar ca reactii la iritatii sau inflamatii, pielea devine stearsa, obosita si apar pete maronii.

Phyt’s extrage ceea ce e mai bun din ingredientele active prezente in linia White Bio-Active pentru a restaura stralucirea pielii. Conceputa in jurul complexului PWE®, un fito-activ iluminator cu o eficienta dovedita asupra melanogenezei, White Bio-Active uniformizeaza si purifica pielea pentru un ten radiant. 

Vizualizare ca:
Produse pe pag:
Sortare dupa:

CREMA DE NOAPTE CU EFECT DE ALBIRE (AGENT PWE) PHYT'S

CREMA DE NOAPTE CU EFECT DE ALBIRE  PHYT'S    Efect: Hranest..

Bazat pe 0 recenzii.
271,91 Ron

CREMA DE ZI CU EFECT DE ALBIRE (AGENT PWE) PHYT'S

CREMA DE ZI CU EFECT DE ALBIRE  PHYT'S    Efect: Protejeaza ..

Bazat pe 0 recenzii.
233,83 Ron

GOMAJ CU EFECT DE ALBIRE (AGENT PWE) PHYT'S

GOMAJ CU EFECT DE ALBIRE  PHYT'S    Efect: Ingrijire exfolia..

Bazat pe 0 recenzii.
124,02 Ron

LOTIUNE DEMACHIANTA CU EFECT DE ALBIRE (AGENT PWE) PHYT'S

LOTIUNE DEMACHIANTA CU EFECT DE ALBIRE  PHYT'S    Efect: Cur..

Bazat pe 0 recenzii.
133,49 Ron

MASCA CU EFECT DE ALBIRE (AGENT PWE) PHYT'S

MASCA CU EFECT DE ALBIRE  PHYT'S    Efect: Hraneste si netez..

Bazat pe 0 recenzii.
124,02 Ron
Pareri despre aceste produse: 5.00/ 5 bazat pe 2 voturi.

Pielea pigmentata a devenit o problema tot mai suparatoare pentru dumneavoastra? Sunteti perfect indreptatita sa va preocupati de astfel de detalii, deoarece tenul patat nu este deloc sanatos si, cu atat mai mult, atractiv! Tendintele actuale imping tot mai multe femei sa foloseasca solarul, intrucat paloarea pielii asemenatoare femeilor exotice a devenit un must-have. Insa, efectele solarului asupra pielii poate provoca aparitia petelor maronii, trasaturi mult prea evidente pentru a fi acoperite cu un simplu fond de ten. In plus, iritatiile sau inflamatiile cauzate de folosirea altor creme pot lasa urme pe tenul sensibil. De asemnea, toate dereglarile de care sufera organismul, inclusiv dereglarile hormonale, pot influenta aparitia petelor si pot provoca inmultirea lor intr-un termen foarte scurt.Pentru toate aceste probleme Phyt’s vine in intampinare dumneavoastra cu un tratament eficient, reprezentat de o gama de creme bio cu efect de albire, o tehnica moderna bazata pe utilizarea plantelor naturiste si a uleiurilor esentiale.

Cremele bio cu efect de albire actioneaza impreuna cu complexul PWE la refacerea texturii tenului dumneavoastra prin reducerea existentei petelor maronii, mici egzme care nu fac altceva decat sa va provoace mult disconfort si nemultumire. Estetica dumneavoastra este astfel afectata, iar dumneavoastra nu mai puteti ingadui acest lucru, deoarece o adevarata doamna trebuie sa reprezinte adevarata perfectiune!

Cel mai indicat lucru este sa beneficiati de un tratament in clinicile dermatologice, insa si mai ideal este utilizarea produselor cosmetice bio organice, adevarate tratamente naturale de ingrijire a tuturor tipurilor de ten. Crema bio de zi sau crema bio de noapte, demachiantul naturist sau masca organica sunt cateva dintre produsele online marca Phyt’s care benefiaza de recomandari in randul celo mai faimosi dermatologi, deci puteti avea incredere in calitatea cosmeticelor pe care vi le oferim, intrucat serviciile noastre se pun intotdeauna in slujba clientelor preocupate de mentinerea frumusetii lor.

Cum puteti sa benefiati de un nivel maxim de perfomanta in ceea ce priveste disparitia petelor? Este mai simplu decat va imaginati! Creme bio cu efect de albire suporta toata munca, dumneavoastra nu trebuie decat sa fiti posesoarea unor astfel de produse cosmetice si deja actiunea se poate califica ca fiind un adevarat succes. De asemenea, un orar zilnic de aplicarea al faimoaselor produse cosmetice bio va ajuta si mai mult in accelerarea procesului de vindecare a pielii pigmentate. Cosmeticele bio organice nu acopere petele, ci conduc la disparitia acestora in intregime!

Decolorarea pielii nu mai reprezinta o problema, daca optati pentru una dintre cremele bio cu efect de albirea din gama magazinului online phytsromania.ro. Noi va acordam suport in mentinerea unei frumuseti demne de tot respectul, insa tot ceea ce ne dorim este sa beneficiem de increderea dumneavoastra!

© Phyt's Professional 2014 | Creare Site Web by IT eXclusiv